AcasăSPORTAlerta la Real Madrid: cearta intre Ronaldo si Mourinho!

Alerta la Real Madrid: cearta intre Ronaldo si Mourinho!

Antrenorul Realului si vedeta incontestabila a echipa s-au luat la harta la finalul meciului cu Valencia, din Cupa Spaniei.
In pofida victoriei cu 2-0 din mansa tur, atmosfera nu este deloc una linistita in tabara „galacticilor”. Mai mult, antrenorul Jose Mourinho si vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, s-au luat la cearta dupa meci si a fost nevoie de interventia presedintelui Florentino Perez pentru calmarea spiritelor. Conform publicatiei spaniole „Sportyou”, scandalul a izbucnit de la reprosurile pe care Mourinho i le-a adus golgeterului de-a lungul partidei. Deranjat de atitudinea tehnicianului, CR7 i-a atras atentia conationalului, de aici si pana la o replica taioasa a celui autointitulat „The Special One” nefiind decat un simplu pas pe care Mourinho n-a ezitat sa-l faca.
Ramane de vazut daca J.M va aplica si in cazul lui Cristiano Ronaldo aceleasi masuri luate cu Sergio Ramos si Iker Casillas, primii fotbalisti de la Real Madrid care l-au sfidat public, iar apoi au fost trimisi pe banca de rezerve.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger