AcasăSPORTAlerta: Halep, in pericol sa rateze Turneul Campioanelor!

Alerta: Halep, in pericol sa rateze Turneul Campioanelor!

Halep are dureri chiar inainte de startul Turneului Campioanelor

Principala favorita la Openul Chinei, Simona Halep n-a putut duce la bun sfarsit nici macar primul meci, cu Lara Aruabarrena, din Spania, o jucatoare venita din calificari.

Halep are dureri chiar inainte de startul Turneului Campioanelor

Chiar daca in joc sunt premii de 4,7 milioane de dolari, Halep a preferat sa abandoneze la Beijing din turul 1, la scorul de 5-4 in primul set pentru Aruabarrena. In cele 49 de minute de joc, romanca a solicitat de doua ori interventia staff-ului medical din cauza durerilor la piciorul stang. „S-a acumulat multa oboseala dupa ultimele turnee jucate, iar asta se traduce prin accidentari mai dese decat de obicei”, afirma Simona acum cateva zile. Probleme de glezna au determinat-o sa se retraga de la Beijing, tocmai de teama de a nu-si agrava situatia inaintea Turneului Campioanelor. Totusi, pericolul nu a trecut, iar in urmatoarele trei, patru zile se va sti cu certitudine daca Simona Halep poate participa la puternicul turneu din Singapore.

Darren Cahill e alesul

Chiar daca Turneul Campioanelor este ultimul pe 2015 la care Darren Cahill ii va fi alaturi, Halep s-a decis sa colaboreze si de la anul tot cu renumitul antrenor australian. Romanca a vorbit in acest weekend despre viitorul staff-ului sau si a subliniat ca nu are de gand sa faca nicio schimbare: „Darren este antrenorul meu si nu vreau sa-l schimb. Vreau sa continuam sa lucram impreuna si in 2016. Asta este ceea ce imi doresc”.
Ca sa-l aiba antrenor permanent, Halep trebuie sa-i plateasca lui Cahill un salariu de aproape un milion de dolari pe an. In prezent, australianul colaboreaza cu Adidas si este angajat permanent al canalului american de televiziune ESPN.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger