AcasăSPORTAlerta! Beckham vine peste Razvan in Qatar!

Alerta! Beckham vine peste Razvan in Qatar!

Ex-jucatorul lui L.A. Galaxy a primit o propunere impresionanta de la liderul din Stars League, Al Saad, campionatul qatarez in care evolueaza si fostul sau coleg de la Real Madrid, Raul Gonzalez.

Englezul ramane unul dintre cei mai doriti jucatori din lume chiar si la 37 de ani

Vesti nu prea bune pentru Razvan Lucescu. Echipa cu care El Jaish se bate pentru primul loc in Qatar Stars League, Al Saad, a facut o oferta senzationala pentru englezul David Beckham (37 de ani).

Razvan Lucescu are inca un obstacol in cucerirea titlului in Qatar

Un contract pe doi ani, intelegere in urma careia sotul Victoriei Beckham va primi 25 de milioane de euro, plus un oferta pe termen lung, la finalul carierei de fotbalist, cand ar putea deveni ambasadorul Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar 2022. „Cand vine vorba de bani, Qatarul are fara indoiala cea mai mare oferta. Arabii au vazut ce transformare a avut prima liga americana dupa sosirea lui Beckham si vor cu orice pret sa-l aduca pe englez  in Qatar”, a declarat o sursa a ziarului „The Sun”. Al Saad – grupare la care joaca si Raul Gonzales – este pe primul loc in Stars League, la 9 puncte de El Jaish, formatie antrenata de Razvan Lucescu.

author avatar
Sebastian Stan
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger