AcasăSPORTAlegeri anticipate la Barcelona: Laporta il promite pe Guardiola!

Alegeri anticipate la Barcelona: Laporta il promite pe Guardiola!

Laporta si Guardiola, o echipa care a adus glorie clubului Barcelona

FC Barcelona a intrat in cea mai neagra perioada din istoria sa moderna, iar viitorul nu pare nicidecum roz. Din contra, haosul continua prin deciziile luate de actuala conducere, scrie presa catalana.

Laporta si Guardiola, o echipa care a adus glorie clubului Barcelona

In plin razboi intre Lionel Messi si Luis Enrique, actualul presedinte al clubului, Josep Maria Bartomeu, a anuntat ca la finalul sezonului se vor organiza alegeri anticipate pentru functia suprema la Barcelona. „Am decis sa convocam alegeri in aceasta vara, desi ele erau programate pentru 2016. Principalul motiv este ca dorim sa reducem tensiunea din cadrul clubului”, a incercat Bartomeu o justificare, dar care n-a tinut, cel putin in ochii jurnalistilor. Cotidianul „Sport” il acuza de incompetenta si i-a pus in carca toata vina pentru degringolada de la gruparea „blau-grana”.
Salvarea poate veni de la Joan Laporta, fost presedinte in 2003 si 2010, omul de care se leaga marile performante din mandatul antrenorilor Frank Rijkaard si Pep Guardiola. De altfel, pe ultimum mizeaza in aceste alegeri si Laporta, cunoscutul avocat intentionand sa-l readuca pe banca tehnica pe actualul „principal” de la Bayern Munchen. „Cu Guardiola in fruntea listei de achizitii”, a scris si „El Mundo Deportivo” in prezentarea candidaturii lui Laporta la presedintia Barcelonei.
In alta ordine de idei, FC Barcelona a anuntat ca a rupt orice legatura cu FIFA. Niciun reprezentant al clubului nu va fi prezent la gala FIFA, de la Zurich, in cadrul careia se va decerna Balonul de Aur pe anul 2014. Reactia vine ca urmare a interdictiei la transferuri dictate de FIFA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger