AcasăSPORTAjax face team-building pe plaja de la Rio

Ajax face team-building pe plaja de la Rio

Olandezii au incercat o combinatie intre polo si fotbal

Adversara Stelei din 16-imile Europa League se simte perfect pe Copacabana, iar jucatorii lui Ajax Amsterdam vazand perioada de pregatire de la Rio de Janeiro ca pe o prelungire a vacantei.

Jucatorii lui Ajax n-au mai suportat tricourile

Frank de Boer si secunzii acestuia, Jaap Stam si Marc Overmans, i-au supravegheat indeaproape pe jucatorii lui Ajax, care s-au bucurat din plin de cele peste 30 de grade de la Rio de Janeiro.

Olandezii au incercat o combinatie intre polo si fotbal

Adversara Stelei se afla in aceasta saptamana in Brazilia, pentru un stagiu de pregatire care se va incheia duminica, 13 ianuarie, cu un meci test impotriva gruparii Vasco da Gama.

"Lancierii" practica fotbalul cu zambetul pe buze

Prima partida oficiala pentru „lancieri” va fi cu Feyenoord, meci programat pe 20 ianuarie, in Eredivisie, duel la care vor asista si Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica. “Aceasta saptamana in Brazilia va fi un team-building. Vom incerca sa devenim un grup autentic”, a declarat atacantul Ryan Babel, care isi pregateste o revenire la forma care l-a adus in prim-planul fotbalului international.

De Boer, Stam si Overmans pun la cale viitorul lui Ajax

Pana la meciul tur cu Steaua, trupa lui de Boer va mai disputa patru jocuri oficiale: cu Vitesse Arnhem (27 ianuarie in campionat si 31 ianuarie in Cupa Olandei), cu VVV Venlo (3 februarie) si cu Roda JK (10 februarie).

author avatar
Sebastian Stan
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger