AcasăSPORTAici ati putut vedea Real Madrid - Barcelona live

Aici ati putut vedea Real Madrid – Barcelona live

Primul El Clasico din 2013 s-a incheiat nedecis, Real Madrid si FC Barcelona terminand la egalitate, 1-1, confruntarea directa din prima mansa a semifinalelor Cupei Spaniei.

FC Barcelona – Real Madrid poate fi urmarit LIVE aici

Min. 94 – Este final de meci pe Santiago Bernabeu. Real Madrid si FC Barcelona termina la egalitate, 1-1, un meci echilibrat in care gazdele au reusit sa anuleze numeroasele absente cu un plus mare avut la capitolul determinare. Se anunta un retur de foc pe Camp Nou.

Min. 89 – Xabi Alonso vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Messi.

Min. 88 – Jordi Alba il intinde serios pe Diego Lopez cu un sut in forta. Portarul Realului respinge in corner.

Min. 85 – La Barcelona iese Fabregas si intra Thiago Alcantara.

Min. 82 – Puyol a vazut cartonasul galben pentru proteste.

Min. 81 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Ozil centreaza de pe dreapta si Varane puncteaza cu o superba lovitura cu capul.

Min. 80 – Fabregas il lanseaza excelent pe Messi, la limita offside-ului, dar argentinianul se pierde cu firea si Diego Lopez respinge. N-a fost seara lui Messi.

Min. 76 – Intra Alexis Sanchez in locul lui Pedro.

Min. 73 – Pedro face o cursa fenomenala de 60 de metri, dar intarzie momentul sutului si pana la urma trimite slab, pe langa poarta.

Min. 72 – Dani Alves vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Cristiano Ronaldo.

Min. 70 – Dani Alves scapa singur pe dreapta, intoarce pentru Fabregas si acesta suteaza putin peste transversala portii adverse.

Min. 67 – Ozil centreaza in fata portii, pentru Cristiano Ronaldo, dar Pique intervine magistral si respinge in corner.

Min. 63 – La Real intra si Higuain in locul lui Benzema.

Min. 63 – Dani Alves suteaza puternic, dar pe centru si Diego Lopez respinge.

Min. 60 – Essien centreaza de pe dreapta, Cristiano Ronaldo pune fruntea si mingea se duce alaturi, desi portughezul era la 5-6 metri de poarta adversa. Ocazie uriasa a Realului!

Min. 58 – Jose Mourinho il arunca in lupta pe Luka Modric in locul lui Callejon.

Min. 56 – Fabregas scapa din nou singur cu Lopez, dar intarzie momentul sutului si Varane respinge in extremis.

Min. 50 Real – Barcelona 0-1. Fabregas profita de o eroare de plasament a lui Callejon, scapa singur cu Lopez si il executa cu un sut plasat.

Min. 47 – Repriza a doua incepe la fel de bine ca si prima. Benzema combina excelent cu Cristiano Ronaldo, il culca pe Puyol si suteaza putin peste transversala portii aparate de Pinto.

23.03 – Barcelona a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Santiago Bernabeu. Real Madrid si FC Barcelona sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza incinsa si extrem de echilibrata. Ambele ocazii au ratat ocazii uriase, majoritatea aparute dupa greseli ale adversarului. Din pacate lipsesc deocamdata golurile.

Min. 42 – Callejon vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Jordi Alba. Spiritele se incing.

Min. 36 – Callejon scapa singur pe dreapta, centreaza in 6 metri si apararea Barcelonei respinge in extremis din fata lui Benzema.

Min. 32 – Messi executa o lovitura libera de la 22 de metri, din lateral dreapta si mingea se duce la un metru peste transversala portii aparate de Diego Lopez.

Min. 27 – Callejon il lanseaza excelent pe Benzema si francezul suteaza in plasa laterala dintr-o pozitie ideala. Ocazie mare si pentru Real!

Min. 24 – Cea mai mare ocazie a meciului este ratata de Barcelona. Ricardo Carvalho paseaza prost spre portar, Fabregas intercepteaza, intoarce pentru Xavi si sutul acestuia este respins in extremis, de pe linia portii, de Varane.

Min. 21 – Raspunsul Barcelonei este pe masura. Xavi zguduie transversala cu un sut aproape perfect din lovitura libera de la 20 de metri.

Min. 19 – Ocazie uriasa a Realului! Benzema scapa singur pe dreapta, centreaza si Cristiano Ronaldo trece pe sub balon in fata portii goale.

Min. 16 – Ricardo Carvalho vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Fabregas.

Min. 12 – Ritm senzational al meciului. Mesut Ozil are culoar de sut la 20 de metri, dar se complica cu o pasa spre Cristiano Ronaldo si Pique respinge. Imediat, faza se muta la cealalta poarta unde Jordi Alba scapa singur, dar loveste prost balonul dintr-o situatie ideala si mingea se duce paralel cu linia portii.

Min. 9 – Essien centreaza de pe dreapta, Jordi Alba deviaza balonul si Pinto respinge din nou cu mari emotii de sub transversala. Inceput mai bun de meci pentru Real Madrid.

Min. 6 – Dani Alves se resimte dupa o talpa urata pusa de Arbeloa direct pe calcaiul brazilianului.

Min. 2 – Cristiano Ronaldo executa bine o lovitura libera de la 20 de metri, din lateral stanga, si Pinto scoate cu mare dificultate de sub transversala. Am asistat deja la prima ocazie importanta a meciului.

Min. 1 – Pique vede deja cartonasul galben pentru o intrare prin alunecare asupra lui Cristiano Ronaldo.

22.01 – Realul a avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Madrid, insa terenul se prezinta in conditii bune, iar Santiago Bernabeu este arhiplin.

* Mourinho are cinci absenti pentru meciul din aceasta seara: Casillas si Pepe sunt accidentati, iar Di Maria, Coentrao si Sergio Ramos sunt suspendati.

Real Madrid, antrenata de Jose Mourinho, incepe cu Antonio Adan – Essien, Ricardo Carvalho, Varane, Arbeloa – Khedira, Xabi Alonso – Mesut Ozil, Callejon, Cristiano Ronaldo – Benzema. Rezerve sunt Antonio Adan, Marcelo, Raul Albiol, Kaka, Modric, Higuain, Alvaro Morata.

FC Barcelona, antrenata de Tito Vilanova, incepe cu Pinto – Dani Alves, Puyol, Pique, Jordi Alba – Xavi, Sergio Busquets, Fabregas – Pedro, Messi, Iniesta. Rezerve sunt Victor Valdes, Adriano, Mascherano, Song, Thiago Alcantara, David Villa, Alexis Sanchez.

Vezi live meciul REAL MADRID – BARCELONA

author avatar
Cristi Ionita
3.049 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger