AcasăSPORTAici a fost meciul Steaua - Ferencvaros LIVE

Aici a fost meciul Steaua – Ferencvaros LIVE

Steaua Bucuresti a pierdut ultimul amical disputat in cantonamentul din Marbella (Spania), 1-2 cu Ferencvaros Budapesta.

Min. 91 – Este final de meci la Marbella. Steaua pierde o disputa pe care a controlat-o in mare masura, dar in care a platit tribut pentru erorile uriase comise in defensiva.

Min. 87 – Intra Adi Rocha in locul lui Bourceanu.

Min. 81 – Chipciu suteaza frumos din unghi, mingea este deviata si portarul lui Ferencvaros respinge in extremis.

Min. 80 – Steaua forteaza egalarea, dar atacurile stelistilor se opresc in marginea careului de 16 metri al maghiarilor.

Min. 75 – Schimbare interesanta la Steaua: intra Tatu in locul lui Szukala.

Min. 72 – Jovanovic suteaza frumos, din unghi, pe coltul scurt si Cojocaru respinge in extremis in corner.

Min. 71 – La Steaua intra Mihai Costea in locul lui Raul Rusescu.

Min. 69 – Chipciu vede cartonasul galben pentru o intrare dura in jumatatea de teren adversa. Jocul degenereaza. Oficialii celor doua echipe se cearta pe marginea terenului. Mihai Stoica aproape ca sare la gatul rivalilor.

Min. 67 – Nikolic este eliminat, dupa ce i-a aplicat o talpa urata pe coapsa unui adversar.

Min. 66 – Actiune excelenta de atac a maghiarilor, Alexandar Jovanovic suteaza frumos, din unghi si Cojocaru retine in doi timpi.

Min. 59 Steaua – Ferencvaros 1-2. Gardos il pierde din marcaj pe Cukic si sarbul duce echipa maghiara in avantaj. Gafa mare a fundasului stelist.

Min. 58 – Bence Varga reia cu capul putin pe langa poarta Stelei.

Min. 50 – Somalia suteaza periculos din unghi si Cojocaru respinge. Faza se muta rapid la cealalta poarta. Nikolic scapa singur cu portarul advers, incearca sa-l dribleze, dar goalkeeperul lui Ferencvaros retine.

Min. 46 – Nikolic a intrat la pauza in locul lui Adi Popa. De asemenea, la Steaua au intrat Cojocaru, Prepelita, Gardos si Pirvulescu si au iesit Stanca, Rapa, Chiriches si Latovlevici.

21.33 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Marbella. Steaua si Ferencvaros sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza in care Steaua a avut mai mult initiativa, dar in care trupa lui Laurentiu Reghecampf a platit tribut pentru greselile elementare comise in aparare.

Min. 44 – Rusescu paseaza mult prea tare si Steaua pierde o buna ocazie de a ataca periculos poarta adversa.

Min. 38 – Szukala vede cartonasul galben pentru o intrare agresiva asupra lui Jenner.

Min. 36 – Rusescu trimite o pasa la intalnire pentru Adi Popa si portarul advers respinge in extremis.

Min. 33 – Adi Popa trimite o diagonala de efect spre Cristi Tanase si apararea lui Ferencvaros respinge in extremis.

Min. 27 – Momente bune de atac ale ungurilor. Bode scapa singur cu Stanca, dar este incomodat discret de Szukala si nu reuseste sa trimita spre poarta.

Min. 25 Steaua – Ferencvaros 1-1. La primul meci ca titular la Steaua, Rapa isi pierde adversarul din marcaj, se centreaza de pe stanga pe coltul lung si brazilianul Somalia egaleaza cu un vole trimis in forta.

Min. 23 – Ungurii centreaza de pe dreapta si Stanca retine.

Min. 17 Steaua – Ferencvaros 1-0. Chipciu scapa singur cu portar si il executa cu sange rece pe portarul lui Ferencvaros.

* Andrei Ionescu, romanul din lotul lui Ferencvaros, lipseste din cauza unor probleme medicale.

Min. 13 – Atac prelungit al maghiarilor, dar ultima pasa lasa de dorit si Steaua scapa cu fata curata.

Min. 7 – Rusescu trimite un sut interesant din unghi si mingea trece putin pe langa poarta adversa.

20.33 – Echipa maghiara a avut lovitura de start a meciului. Vremea este racoroasa la Marbella. Terenul este destul de moale. In tribune sunt circa 500 de spectatori.

* Cristi Tanase a fost introdus in formula de start in ultimul moment, in locul lui Nikolic, care a suferit o usoara accidentare.

Steaua Bucuresti, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Stanca – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Cristi Tanase, Chipciu – Rusescu.

Ferencvaros, antrenata de olandezul Ricardo Moniz, nu ar trebui sa lipseasca jucatori precum Julian Jenner, fost la Vitesse Arnhem, Muhamed Besic, fost la Hamburg, Phillip Bonig, jucator venit de la VFL Bochum, dar nici Andrei Ionescu, mijlocas ce a trecut inclusiv pe la Steaua. Partida este transmisa de Look TV.

Aici poti vedea meciul Steaua – Ferencvaros LIVE

author avatar
Cristi Ionita
1.997 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger