AcasăSPORTAdversarul "Bombardierului" Simion se antreneaza cu marele Floyd Mayweather

Adversarul „Bombardierului” Simion se antreneaza cu marele Floyd Mayweather

Fostul mare campion mondial il ajuta cu sfaturi pe panamez

Este musulman inrait, cantaret de reggae, manageriat de 50 Cent si se pregateste cu un mare campion, cam aceasta ar fi, pe scurt, caracterizarea panamezului Celestino Caballero, adversarul lui Viorel Simion pentru centura WBC Silver la categoria pana.

Fostul mare campion mondial il ajuta cu sfaturi pe panamez

Ajuns la 37 de ani sa traiasca din amintirea celor doua titluri mondiale cucerite in 2006 si 2011, Celestino Caballero cauta din nou drumul spre gloria boxului.

Viorel Simion si-a propus sa devina campion mondial anul acesta

Dupa aproape 15 ani de lovituri in ring, panamezul si-a creat reputatia unui pugilist dur (are 23 de victorii obtinute prin KO!), dar este vazut de multi si ca un luptator capricios; a ratat numeroase ocazii de a boxa pentru centuri fiindca nu i-a convenit locatia sau arbitrii unui meci.

Mayweather si 50 Cent au club de box

In prima sa gala din 2013, in fata ii va sta Viorel Simion, iar panamezul stie se asteapta ca infruntarea cu romanul sa fie cea mai grea din intreaga cariera. Pentru a pregati cat mai bine lupta, Celestino Caballero se va antrena aproape doua luni la sala din Las Vegas a celebrului Floyd Mayweather jr.

Caballero se antreneaza la sala lui Mayweather

Mai mult, va sustine chiar si cateva reprize de „sparring” cu fostul mare campion american. Legatura dintre cei doi a fost facilitata de rapperul 50Cent, cel care, de altfel, il manageriaza pe lui Caballero.

Musulman practicant si cantaret de reggae

Intre doua sedinte de antrenament, panamezul nu uita sa se roage, Caballero fiind un practicant al religiei musulmane. Adversarul lui Simion se chinuie sa impace doctrina Islamului cu marele sau hobby, muzica reggae. De altfel, dupa ce se va retrage din cariera profesionista, Celestino Caballero este decis sa urmeze cariera de cantaret, mai ales ca deja a inregistrat cateva melodii.

Managerul lui Simion anunta ca nu s-a semnat contractul

Desi americanii anunta pana si data bataliei dintre Simion si Caballero (20 aprilie, in Panama City), Sorin Florea, managerul „Bombardierului” si boss-ul de la Merkur Gaming, neaga ca ar fi batut palma cu staff-ul panamezului. Cei doi luptatori se vor infrunta pentru centura de campion WBC Silver la categoria pana si posibilitatea de a-l provoca la un duel pe mexicanul Daniel Ponce De Leon, campionul mondial WBC al categoriei.

author avatar
Cristi Ionita
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger