AcasăSPORTAdriana Tatu vrea sa fie batausa Europei

Adriana Tatu vrea sa fie batausa Europei

Adriana vrea sa se razbune dupa infrangerea din 2011

Romania ar putea avea peste ceva mai mult de o luna o campioana europeana la kickbox, Adriana Tatu urmand sa o infrunte, in deplasare, pe detinatoarea centurii, portugheza Sandra Carrilho Pires.

Adriana vrea sa se razbune dupa infrangerea din 2011

Comparata de cele mai multe ori, gratie agresivitatii, cu mult mai celebrul Ionut „Pitbull” Atodiresei, Adriana Tatu este campioana nationala de kickbox la categoria 58,2 kilograme. Pe 23 februarie, sportiva noastra urmeaza sa se bata, pentru a doua oara in cariera, pentru centura de campioana europeana a categoriei.

Adriana isi va masura fortele cu portugheza Sandra Carrilho Pires, „regina” absoluta a categoriei. Neinvinsa pe plan continental de mai bine de patru ani, Sandra are un ascendent moral fata de luptatoarea din Romania. Cele doua sportive s-au mai intalnit in 2011, la Targoviste, iar portugheza s-a impus atunci gratie unei decizii la limita. Totusi, eleva antrenorului Florin Mina promite sa nu se intoarca fara centura din Portugalia, Adriana pariind chiar pe o victorie a ei inainte de limita.

author avatar
Cristi Ionita
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger