AcasăSPORTAdrian Stoian - convocat pentru "amicalul" Romania - Australia

Adrian Stoian – convocat pentru „amicalul” Romania – Australia

Selectionerul Victor Piturca a decis ca un numar de 12 jucatori romani legitimati la cluburi din strainatate sa primeasca faxuri de convocare de principiu pentru meciul amical cu Australia.
Astfel, marti au primit faxuri de convocare urmatorii jucatori: Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia), Stefan Radu (Lazio Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Costin Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada CF), Adrian Stoian (AC Chievo), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Stancu (Orduspor) si Ciprian Marica (Schalke 04).
Vineri, 1 februarie, cei 12 fotbalisti vor primi alte faxuri, de confirmare sau de revocare a convocarii, acestea urmand sa tina cont de starea de sanatate, de forma fizica si de statutul fiecaruia dintre ei la echipele lor de club.
Delegatia Romaniei va decola spre stagiul de pregatire de la Estepona de pe aeroportul „Henri Coanda”, duminica, 27 ianuarie, la ora 14.05.
In alta ordine de idei, Federatia Ungara a anuntat ca jocul Ungaria – Romania, programat la data de 22 martie, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, se va desfasura pe stadionul „Ferenc Puskas” din Budapesta, începand de la ora locala 20.30.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger