AcasăSPORTAdrian Popa, prima "bomba" detonata de Reghecampf

Adrian Popa, prima „bomba” detonata de Reghecampf

Adrian Popa are doua goluri si sase pase decisive date in retur

Fotbalistul in varsta de 24 de ani este revelatia returului de campionat, majoritatea tehnicienilor din Liga 1 considerandu-l jucatorul roman al momentului.

Adrian Popa are doua goluri si sase pase decisive date in retur

A explodat in partida cu Rapid, cand a marcat unicul gol al intalnirii de la Chiajna, dupa o cursa magnifica de aproape 70 de metri, la capatul careia i-a ridiculizat pe aparatorii giulesteni. Toate meritele i se cuvin lui Adrian Popa, un jucator de banda care aminteste de Zoltan Crisan prin patrunderile in viteza cu mingea la picior.

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, familia Chiajna

Cele doua goluri marcate in retur (si sase pase decisive) l-au adus pe mijlocasul Concordiei in atentia marilor cluburi din Liga 1, granzii Capitalei tanjind dupa el; cu toate acestea, Adrian Popa este ca si transferat la FC Vaslui, miliardarul Adrian Porumboiu fiind dispus sa achite 400.000 de euro pentru a-l avea in formatia sa pe tanarul originar din Horezu. „Ma intereseaza Popa, il consider cel mai bun jucator de banda din Romania. Cand porneste, parca se rupe terenul pe partea lui. Pe aia de la CFR Cluj i-a omorat de unul singur”, declarat Porumboiu.

Impresariat de Ana Maria Prodan

Ca sa obtina semnatura lui Adrian Popa, patronul vasluienilor trebuie sa negocieze transferul cu Ana Maria Prodan, impresarul jucatorului si cea cu care a avut un schimb de replici acid la inceputul lunii martie. „Porumboiu e un golan patentat, a crescut in lanul de porumb si miroase a balegar”, afirma atunci sotia lui Laurentiu Reghecampf despre fostul arbitru. Raspunsul lui Porumboiu a fost la fel de dur: „Am crezut ca are un sfert de neuron, ca sa inteleaga o gluma! Bai, panaramo, esti o parasuta!”. Astazi, cei doi par a fi ingropat securea razboiului, dupa cum recunoaste chiar omul de afaceri moldovean: „Si ce daca Popa este impresariat de Ana Maria Prodan? Trecem peste ce a fost”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.089 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger