AcasăSPORTAdrian Mutu e foarte trist: "Odihneste-te in pace, prieten drag"!

Adrian Mutu e foarte trist: „Odihneste-te in pace, prieten drag”!

Fotbalistul a primit cu mare tristete o veste grea: unul dintre oamenii care au insemnat mult pentru el si cariera sa a murit, la doar 52 de ani.

Mutu a tinut sa transmita un mesaj plin de regrete, la scurta vreme dupa ce a aflat de decesul lui Peter Kay, cofondatorului unei clinici destinate ajutorarii sportivilor care, la un moment dat in parcursul lor in ligile profesioniste, au intamplinat probleme. Este vorba de o unitate medicala care ii ajuta pe fotbalisti, dar nu numai, sa scape de dependenta de alcool, droguri sau alte soiuri de adictii.

„R.I.P my dear friend Peter Kay!! We will miss you!!! (Odihneste-te in pace, prieten drag. Iti vom simti lipsa) – suna mesajul postat de fostul jucator al lui Chelsea, pe contul sau de Facebook, incheiat cu un emoticon care plange, semn ca vestea care a socat lumea sportului l-a indurerat teribil.

Peter Kay a pierit in urma cu trei zile, iar decesul sau a a fost anuntat public de catre fostii colaboratori de la proiectul amintit. De-a lungul anilor, pragul clinicii infiintate de el si fosta glorie a fotbalului britanic, Tony Adams, a fost trecut, printre altii, de Paul Gascoigne, Kelly Smith sau Paul Merson.

Sursa foto: facebook

(foto: captura site Guardian)

 

1.532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger