AcasăSPORTAdrian Mutu da in judecata DNA!

Adrian Mutu da in judecata DNA!

(foto: cinemagia)

Tatal lui Adrian Mutu a declarat ca cel mai probabil fotbalistul va actiona in judecata Directia Nationala Anticoruptie (DNA) dupa ce numele sa a fost mentionat intr-o stenograma facuta publica.

(foto: cinemagia)

Gabriel Popoviciu si Ion Motoc vorbesc, intr-o convorbire telefonica, despre tratamentul la care era supusa Alexandra Dinu pe vremea cand era casatorita cu Adrian Mutu, desi dialogul nu are nicio legatura cu cercetarea din dosar!

Tatal lui Adrian Mutu este de parere ca, cel mai probabil, fotbalistul va da in judecata DNA dupa ce a facut publica aceasta stenograma, in care se spune ca internationalul de fotbal se droga si obisnuia sa o bata pe Alexandra Dinu, prima lui sotie.

„Aud pentru prima data acum. Nu am intrat on-line sa citesc presa. Ma surprinde ca baiatul meu este prins intr-un nou scandal. Acum, Adi nu mai are nici un avocat in Romania, din cate stiu, dar are cine sa-l reprezinte. Ce porcarie! Ce legatura avea Adrian cu toate astea ca sa apara numele lui?! O sa ne informam si o sa luam atitudine”, a declarat, Spiridon Mutu, tatal fotbalistului, pentru ziarul Ring.

author avatar
Alina Costache
901 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger