AcasăSPORTAdrian Mutu, comparat cu celebrul actor american Charlie Sheen: "Si-au batut joc...

Adrian Mutu, comparat cu celebrul actor american Charlie Sheen: „Si-au batut joc de talentele lor”

Petrolul Ploiesti da piept, joi seara, cu Dinamo Zagreb, in prima mansa a play-off-ului Europa League, iar croatii au inceput deja un atac suburban.

Jurnalistii de la „Sportske Novosti” sustin ca petrolistii nu au nicio sansa in conditiile in care cel mai valoros jucator al echipei antrenate de Razvan Lucescu este veteranul Adrian Mutu, „un jucator care si-a batut joc de talentul lui”.

Mutu este comparat cu celebrul actor american Charlie Sheen, ambii remarcandu-se mai ales gratie numarului mare de domnisoare cel putin dubioase care le-au trecut prin paturi si gratie consumului de stupefiante.

Jurnalistii croati il ataca pe Mutu fara menajamente spunand despre acesta ca „este ca un ou stricat. A umblat cu staruri porno, a baut sange si sufera de sindromul Peter Pan, neputand sa se maturizeze”.

Despre Mutu se mai spune ca „la varsta de 25 de ani, dupa ce a divortat de Alexandra Dinu, a inceput sa se autodistruga”.

Meciul dintre Petrolul Ploiesti si Dinamo Zagreb va avea loc joi seara, de la ora 20.15, si va fi transmis in direct de PRO TV.

author avatar
Cristi Ionita
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger