AcasăSPORTAdrian Mititelu, declarat persona non grata de LPF

Adrian Mititelu, declarat persona non grata de LPF

adrian-mititelu-foto-a1.ro

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) l-a declarat, miercuri, persona non grata pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, si a sesizat in acest sens Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Dupa aceasta decizie, Mititelu este scos practic din fotbal. El nu mai are voie sa reprezinte clubul in cadru oficial si nu mai poate intra la vestiare sau sta pe banca.

adrian-mititelu-foto-a1.ro„Constata savarsirea de catre domnul Mititelu Adrian, in stare de recidiva, a abaterii prevazute de art.52.5 din RD. Constata, de asemenea, ca sunt indeplinite conditiile pentru declararea domnului Mititelu Adrian persona non grata si sesizeaza Comitetul Executiv al FRF, conf. adresei nr.5/21.04.2011 pentru aplicarea sanctiunii regulamentare”, se arata pe site-ul oficial al LPF, intr-un comunicat referitor la deciziile Comisiei de Disciplina.

Daca aceste prevederi nu vor fi respectate, clubul Universitatea Craiova va fi depunctat si amendat cu sume de pana la 500.000 de lei.

Inaintea inceperii editiei 2010-2011 a Ligii I, Comitetul de Urgenta al (FRF) a decis monitorizarea persoanelor care recidiveaza cu declaratii jignitoare sau calomnioase, urmand ca aceastea sa fie excluse din activitatea fotbalistica sau sa fie declarate „persona non grata„.

In trecut, LPF si FRF i-au mai declarat persona non grata pe Mircea Pascu (fost presedinte FRF), Adrian Teodorescu (oficial divizii inferioare), Gheorghe Moise (impresar aflat in conflict cu FRF) si Cornel Penescu (patron FC Arges).

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
447 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger