AcasăSPORTAdrian Crisan a adus prima medalie pentru tenisul de masa masculin romanesc...

Adrian Crisan a adus prima medalie pentru tenisul de masa masculin romanesc dupa 52 de ani

Crisan - de opt ori campion al Romaniei

Adrian Crisan, cel mai bine cotat jucator roman de tenis de masa (locul 20 mondial), a cucerit, ieri, medalia de bronz la Campionatul European care a avut loc la Herning (Danemarca).

Crisan - de opt ori campion al Romaniei

Sportivul de 32 de ani a reusit sa scrie o noua fila din istoria acestui sport in Romania, Adrian Crisan fiind doar al doilea jucator de tenis de masa care aduce o medalie tarii noastre, dupa Radu Negulescu – argint la Europenele de la Zagreb, din 1960.

Dodean si Samara au conlucrat perfect in finala de dublu feminin

Cotat cu sansa a cincea la castigarea trofeului, Crisan l-a zdrobit sambata, in sferturi, pe portughezul Joao Monteiro, scor 4-0 (11-8, 11-5, 11-6, 11-5), dar a pierdut intalnirea cu germanul Timo Boll de ieri, din semifinale, scor 1-4 (12-10, 7-11, 6-11, 5-11, 10-12).

Echipa Romaniei a incheiat Euro pe primul loc

Desi a castigat primul set al disputei cu marele favorit al competitiei, Adi nu a reusit sa faca fata presiunii si trebuie sa se multumeasca cu treapta a treia a podiumului, pe care a impartit-o cu croatul Andrej Gacina (invinsul din cealalta semifinala). Interesant este ca Adrian Crisan si Timo Boll sunt mari rivali si in campionatul Germaniei, primul evoluand pentru Werder Bremen, iar al doilea pentru Borussia Dusseldorf. Sambata, in penultima zi a Europenelor de tenis de masa, Daniela Dodean si Elizabeta Samara au castigat medaliile de aur in proba de dublu feminin. Conduse cu 0-3 la seturi, cele doua romance s-au impus, cu 4-3 (7-11, 8-11, 9-11, 11-7, 11-7, 21-19, 11-5), in finala cu unguroaicele Georgina Pota si Krisztina Toth.

author avatar
Cristi Ionita
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger