AcasăSPORTAdi Mutu, salvatorul lui Ajaccio! Vezi ce atacanti romani au mai marcat...

Adi Mutu, salvatorul lui Ajaccio! Vezi ce atacanti romani au mai marcat in weekend

Ajaccio a facut un pas important catre salvarea de la retrogradare, dupa ce a obtinut sambata un egal, 1-1, pe terenul lui Reims, in etapa a 35-a a campionatului francez de fotbal.

Oaspetii au deschis scorul prin Adrian Mutu, insa Reims a egalat rapid, gratie golului marcat de Mandi. Chiar si asa, Ajaccio obtine un punct extrem de important dupa al 12-lea gol marcat de Mutu in actualul sezon din Ligue I. Internationalul roman a urcat pe locul 6 in clasamentul golgeterilor din Franta, iar daca luam in calcul si cele sase pase decisive reusite, putem spune ca Mutu si-a pus amprenta pe aproape jumatate din cele 38 de goluri reusite de Ajaccio in actualul sezon.

Corsicanii au 39 de puncte si cinci puncte peste Evian, ocupanta locului 18, primul care este echivalent cu retrogradare. Trupa lui Mutu mai are nevoie de patru puncte din ultimele trei meciuri, pentru a-si asigura matematic ramanerea in Ligue I, insa Ajaccio s-ar putea descurca si cu mai putine puncte.

Dupa o perioada de seceta, Bogdan Stancu a marcat un nou gol pentru Orduspor, in etapa a 32-a din campionatul Turciei. In ciuda golului marcat de atacantul roman, Orduspor a pierdut, cu 2-4, meciul cu Bursaspor, de pe teren propriu, si este pe drumul spre Liga a doua turca.

Viata in Rusia ii prieste atacantului roman Daniel Oprita, care a marcat golul victoriei in Mordovia Saransk – Spartak Moscova 2-1. Gratie acestui succes, trupa antrenata de Dorinel Munteanu inca mai spera la salvarea de la retrogradare.

Lucian Burdujan, atacantul propus de Mircea Lucescu la nationala Romaniei, a marcat un nou gol in Ucraina. Fostul rapidist a deschis scorul in meciul castigat de Cernomoret Odessa, echipa sa de club, cu 3-1, pe terenul Tavriei Simferopol.

author avatar
Cristi Ionita
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger