AcasăSPORTAdailton vrea sa plece din Romania!

Adailton vrea sa plece din Romania!

Adailton a vociferat in drum spre vestiare

Atacantul brazilian se afla in ultimele luni de contract cu FC Vaslui si nu intentioneaza sa-si prelungeasca angajamentul. Sud-americanul isi doreste sa se retraga acasa dupa 15 ani de jucat in Europa.

Marius Avram ii da al doilea galben lui Adailton, in pofida protestelor atacantului brazilian

Cartonasul rosu aratat lui Adailton, in minutul 90 al meciului de cupa Rapid – FC Vaslui, putea aduce un nou caz „Ganea” in Liga 1. Scos din sarite de atitudinea „centralului” Marius Avram, care n-a vrut sa tina cont nici macar de argumentele jucatorilor rapidisti (giulestenii incercau sa-l convinga ca Adailton nu trebuie avertizat!), sud-americanul a rabufnit la adresa arbitrilor, vizat fiind si tusierul Sebastian Stoianof.

Adailton a vociferat in drum spre vestiare

Calmat cu greu de coechipieri si linistit abia la vestiare, al doilea golgeter al vasluienilor l-a anuntat dupa meci pe Adrian Porumboiu ca nu mai vrea sa continue in Romania, fiind scarbit de ce se intampla in fotbalul mioritic. Adailton are 35 de ani si este platit la FC Vaslui cu 400.000 de euro pe sezon. Brazilianul devine jucator liber de contract pe 3 august 2012. Dupa 15 ani de fotbal european (fost la AC Parma, PSG, Verona, Genoa sau Bologna), Adailton pare decis sa se intoarca in tara natala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger