AcasăSPORTAdailton i-a dat teapa lui Porumboiu: S-a lasat de fotbal la FC...

Adailton i-a dat teapa lui Porumboiu: S-a lasat de fotbal la FC Vaslui si se reapuca la Brescia

Adailton a fost unul dintre cei mai apreciati fotbalisti straini care au evoluat in Liga 1

Jucatorul brazilian a petrecut doi ani la gruparea patronata de Adrian Porumboiu, inainte sa anunte, in aceasta vara, ca se retrage din activitatea fotbalistica.

Adailton a fost unul dintre cei mai apreciati fotbalisti straini care au evoluat in Liga 1

In vara, cand s-a despartit de FC Vaslui, brazilianul l-a anuntat pe Adrian Porumboiu ca renunta definitiv la fotbal, dorind sa petreaca mai mult timp alaturi de familie. Finantatorul l-a rugat pe jucator, al doilea ca valoare in lot dupa atacantul Wesley Lopes, sa-si prelungeasca intelegerea, in conditiile in care salariul brazilianului s-ar fi majorat automat. Adailton a refuzat, rugandu-l pe patron sa inteleaga situatia. „Ma voi intoarce la Vaslui, dar in calitate de antrenor”, a fost promisiunea facuta de veteranul in varsta de 35 de ani.

Presa italiana a anuntat, ieri, ca negocierile dintre Adailton si Brescia sunt destul de avansate, sud-americanul urmand a semna un contract valabil pana la finalul actualului sezon cu ocupanta locului 7 in Seria B. Pana sa revina in Liga 1, Adailton s-a hotarat sa bifeze a 9-a echipa din cariera, dupa Juventude, Guarani, AC Parma, PSG, Verona, Genoa, Bologna si FC Vaslui.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger