AcasăSPORTActrita Demi Moore s-a cuplat cu un baschetbalist american

Actrita Demi Moore s-a cuplat cu un baschetbalist american

Baron Davis este cu 17 ani mai tanar decat Demi Moore

Trecuta prin patul lui Ashton Kutcher, Demi Moore (50 de ani) pare ca nu se mai satura de barbati mai tineri decat ea, actrita din Roswell cuplandu-se, mai nou, cu baschetbalistul Baron Davis (33 de ani), legitimat la New York Knicks.

Baron Davis este cu 17 ani mai tanar decat Demi Moore

Demi Moore, care a facut senzatie in pelicule precum „Ghost” sau „G. I. Jane”, s-a casatorit cu Ashton Kutcher in septembrie 2005, dar in noiembrie anul trecut cei doi au anuntat public ca s-au despartit.

Davis joaca la N.Y. Knicks din 2011

Desi pana acum nu s-a inregistrat divortul, Demi Moore a fost zarita weekendul trecut la New York, la bratul baschetbalistului Baron Davis. Starul lui New York Knicks, care este inca in refacere dupa o accidentare suferita la genunchi, este cu 17 ani mai tanar decat actrita americana, martorii exclamand ca Davis ar putea sa-i fie chiar fiu lui Demi Moore. Gurile rele sustin ca baschetbalistul american, care masoara 1,96 metri inaltime si cantareste 106 kilograme, cauta sa-i intre in gratii actritei tocmai pentru a-si face la randul lui un nume la Hollywood. Baron Davis a avut deja cateva aparitii in seriale TV. Ca baschetbalist, jucatorul lui New York Knicks este cunoscut pentru „cosul marcat de la cea mai mare distanta in NBA”, in meciul cu Milwaukee Bucks, din februarie 2001, Davis reusind sa marcheze cu o aruncare de la nu mai putin de 27 de metri.

author avatar
Cristi Ionita
418 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger