AcasăSPORTActiunile clubului Manchester United, in scadere la Bursa din New York

Actiunile clubului Manchester United, in scadere la Bursa din New York

Manchester United este singurul club european cotat la Bursa din New York

S-a despartit de Manchester United dupa 27 de ani petrecuti la conducerea clubului, iar vestea retragerii a lovit fix unde nu dorea familia Glazer, proprietara campioanei Angliei: in planul financiar!

Manchester United este singurul club european cotat la Bursa din New York

Actiunile gruparii Manchester United, tranzactionate la Bursa din New York, au scazut miercuri cu 3,62%, pana la 18,09 dolari, dupa ce Alex Ferguson si-a anuntat retragerea din functia de manager.

David Moyes, urmasul lui Ferguson pe banca "diavolilor"

Conform presei engleze, investitorii au inceput sa se teama in ceea ce priveste viitorul clubului de pe „Old Trafford”. De la intrarea pe Bursa din New York, in august 2012, actiunile societatii „Manchester United” au crescut de la 14 dolari la aproape 19, ceea ce a ridicat valoarea clubului la peste 3,07 miliarde de dolari. In alta ordine de idei, BBC a anuntat, ieri, ca antrenorul formatiei Everton, scotianul David Moyes (50 de ani), il va inlocui pe Alex Ferguson. „David Moyes este pe punctul de a fi numit succesor al lui Alex Ferguson la Manchester United. Un anunt ar putea fi facut maine dupa-amiaza (n.n. – astazi)”, a notat BBC. David Moyes a pregatit doar doua formatii in cariera: Preston North End (1998-2002) si Everton, din 2002 pana astazi. Contractul lui Moyes cu „caramelele” expira la finalul actualului sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger