AcasăRecomandariAcord cu CSA: Steaua poate folosi emblema si numele!

Acord cu CSA: Steaua poate folosi emblema si numele!

Joi a fost zi plina pentru oficialii campioanei Steaua: dupa ce l-au prezentat oficial pe Gabi Tamas, a urmat intelegerea cu Clubul Sportiv al Armatei in chestiunea brand-ului.

Argaseala este artizanul pactului dintre CSA si FC Steaua

La capatul unor negocieri care au durat aproximativ doua ceasuri, Valeriu Argaseala si Iulian Gheorghisor au cazut la pace cu generalul George Boroi, comandantul CSA Steaua. „Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC sa foloseasca in continuare emblema si culorile clubului.  Nu s-a semnat inca nimic, urmeaza ca domnul Argaseala sa dea un comunicat de presa”, a anuntat la finalul intalnirii unul dintre avocatii finantatorului Gigi Becali.
Reamintim ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat, la 3 decembrie, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de FC, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. In urma acestui litigiu, emblema FC Steaua a fost eliminata de pe site-ul oficial al clubului si de pe pagina de Facebook a echipei antrenate de Constantin Galca. La inceputul acestui an, clubul aflat in proprietatea lui Gigi Becali a depus la OSIM mai multe cereri de inregistrare a unor marci diferite de cea pierduta in urma deciziei instantei supreme.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.654 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger