AcasăSPORTAcelasi scor in Europa League: Steaua a invins Osmanlispor, Astra a trecut...

Acelasi scor in Europa League: Steaua a invins Osmanlispor, Astra a trecut de Austria Viena

Atat campioana, cat si vicecampioana Romaniei au obtinut, joi seara, victorii importante in cadrul Europa League, Astra avand sanse mari sa ajunga sa joace in primavara europeana.

Respectand orele de desfasurare ale meciurilor, prima care a intrat pe teren fiind Steaua, va spunem ca echipa antrenata de Reghecampf a reusit sa-si treaca in palmares, seara trecuta, prima reusita din actualul sezon al Europa League, intr-un meci decisiv pentru pastrarea sanselor de calificare in mult-dorita primavara europeana.

Steaua a castigat meciul disputat in Bucuresti, pe Arena Nationala, contra echipei Osmanlispor, scor 2-1, urmand ca viitoarea infruntare, cea de pe terenul lui Villarreal sa decida soarta calificarii. Oaspetii au deschis scorul, prin Niaye, in minutul 30, pentru ca Momcilovic sa aduca egalarea, in minutul 68, inscriiond in urma unei lovituri libere executate de Boldrin. Golul victoriei a fost marcat cu 4 minute inainte de expirarea timpului regulamentar, cel care a adus bucurie maxima in tabara ros-albastra fiind Gabi Tamas, care a lovit mingea cu capul, fara ca portarul lui Osmanlispor sa mai poata impiedica mingea sa ajunga in plasa portii.

Victorie mare pentru giurgiuveni

A urmat meciul Astrei, cu Austria Viena, pe care baietii antrenati de Marius Sumudica l-au castigat, in deplasare de aceasta data, tot cu 2-1, victoria propulsandu-i pe giurgiuveni pe locul secund in grupa, cu un total de 7 puncte. Desi austriecii au fost cei care au deschis tabela, prin reusita lui Rotpuller, in minutul 57, giurgiuvenii au egalat, prin Florea, in minutul 79, castigand meciul gratie golului inscris de Budescu, din lovitura de la 11 metri, in minutul 88.

Ar mai fie de mentionat, pe langa faptul ca a fost un final de meci tensionat, ca austriecii au incheiat infruntarea in 10 oameni, evoluand cu un om in minus incepand cu minutul 65. Dar si ca pentru Astra este a doua victorie obtinuta in grupele Europa League in acest sezon competitional.

sursa foto: Facebook/FC Steaua, astragiurgiu.ro

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger