AcasăSPORTAccidentare oribila suferita de Gabi Tamas. Vezi ce a patit fundasul roman!...

Accidentare oribila suferita de Gabi Tamas. Vezi ce a patit fundasul roman! (FOTO)

Pentru prima data dupa multa vreme, Gabi Tamas a fost titular la West Bromwich Albion marti seara, in meciul pe care formatia internationalului roman l-a pierdut, cu 0-1, in fata lui Manchester City, in deplasare.

Decizia de a-l titulariza pe Tamas nu a venit datorita prestatiilor sale bune de la antrenamente, ci din cauza faptului ca tehnicianul Steve Clarke si-a incercat norocul folosind o formula cu trei fundasi centrali in fata campioanei din 2012.

Titularizarea nu a fost una de bun augur pentru Tamas, fundasul roman suferind o accidentare urata in minutul 23, cand a fost lovit cu piciorul in cap de sarbul Alexander Kolarov.

Umplut de sange, Tamas a fost bandajat si a continuat meciul, evoluand pana in minutul 81, cand i-a cedat locul atacantului Shane Long.

Dupa meci, Tamas a fost transportat la spital, pentru a fi cusut. Accidentarea suferita la Manchester inseamna sfarsit de sezon pentru fundasul roman in conditiile in care are nevoie de circa doua saptamani de pauza, iar din Premier League mai sunt de disputat doar doua etape.

author avatar
Cristi Ionita
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger