AcasăSPORTAC Milan, vandut pe jumatate de miliard de euro

AC Milan, vandut pe jumatate de miliard de euro

Paolo Maldini va fi noul sef al clubului Milan

Unul dintre cele mai titrate cluburi de pe mapamond este pe cale sa reintalneasca gloria fotbalistica pierduta de cativa ani, o data cu decaderea patronului.

Paolo Maldini va fi noul sef al clubului Milan

Retragerea lui Silvio Berlusconi din prim planul politicii a insemnat si declinul pentru AC Milan, legendara grupare italiana, aureolata cu toate trofeele supreme posibile. Insa, dupa cativa ani de stat in umbra, „Diavolul” se pregateste de o revenire in forta, o data cu preluarea puterii pe San Siro de catre omul de afaceri Bee Taechaubol. Conform presei peninsulare, thailandezul a platit 500.000 de milioane de euro pentru 60% din actiuni. Precontractul semnat de Berlusconi si Taechaubol are o clauza care prevede despagubiri de 50 de milioane de euro pentru cel care se retrage din aceasta afacere inainte de finalizarea tranzactiei.
In plan sportiv, urmarile vanzarii AC Milan sunt urmatoarele: Paolo Maldini va fi mana dreapta a presedintelui Adriano Galliani, fostul mare fundas stanga pregatindu-se pentru a prelua controlul total al clubului in maximum doi ani. Pentru banca tehnica, se poarta negocieri cu Antonio Conte (selectionerul Italiei), dar si numele lui Carlo Ancelotti este in carti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger