AcasăSPORTAC Milan si-a tras un atacant-problema, dupa plecarea lui Pato

AC Milan si-a tras un atacant-problema, dupa plecarea lui Pato

Ramasa cu un loc liber in linia de atac, in urma plecarii brazilianului Alexandre Pato la Corinthians, AC Milan a reusit sa-l achizitioneze pe Mario Balotelli, de la Manchester City.

Mutarea este anuntata cu surle si tobe de presa engleza, inclusiv ziaristii de la The Sun sarbatorind despartirea dintre Premier League si unul dintre cei mai capriciosi jucatori din istorie.

Balotelli nu pleaca gratis la AC Milan, italienii urmand a scoate din cont 30 de milioane de euro, insa transferul este dat ca sigur existand informatii ca atacantul si-a informat, deja, proprietarii casei pe care o inchiriase in Manchester ca urmeaza sa plece.

Mai mult, se pare ca Balotelli si-a transportat deja cateva posesii in Italia, iar Mino Raiola, reprezentantul jucatorului, l-a convins pe Silvio Berlusconi, patronul lui Milan, sa accepte transferul, desi, fostul premier al Italiei a fost auzit spunand despre Mario ca este „un sobolant imputit”.

Transferat de Manchester City in 2010, de la Internazionale Milano, Balotelli mai mult a creat probleme decat sa marcheze goluri, iar in ultimele luni jucatorul s-a declarat afectat de „dorul de casa si de Italia natala”.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger