AcasăSPORT"Abateri grave" la nationala de tineret. 4 jucatori, trimisi acasa. Printre ei,...

„Abateri grave” la nationala de tineret. 4 jucatori, trimisi acasa. Printre ei, fiul unui fost dinamovist celebru

Nici bine nu ajunsesera in Spania, seara trecuta, ca au si fost trimisi inapoi in tara. E cazul a trei juniori de la Dinamo -unul dintre ei fiul fostului capitan din Stefan cel Mare, Florentin Petre, si despre un tanar legitimat la Sepsi OSK -in cazul carora reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal (FRF) invoca „abateri disciplinare grave”.

Luand lucrurile cronologic, patania a stat astfel: marti seara, fotbalistii din selectionata U(nder) 21 – cunoscuta si ca nationala de tineret- au ajuns la San Rogue, in Spania, in frunte cu antrenorul lor, Daniel Isaila, pentru un stagiu de pregatire.

Doar ca, din cate anunta reprezentantii FRF, dupa ce au ajuns pe taram iberic, selectionerul „a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucatorii pe care i-a convocat pentru cantonamentul din Spania. Astfel, Ionut Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toti de la Dinamo) si Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au incalcat regulamentul echipei nationale Under 21 inca din debutul acestui stagiu de pregatire”. Conform gsp.ro, acestia ar fi baut alcool in avion, ajungand la destinatie destul de afectati de experienta bahica.

Constatarile oficialilor n-au ramas fara urmari. Dupa ce a discutat cu cei patru jucatori, miercuri dimineata „selectionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isaila, a decis sa renunte la cei patru fotbalisti care au comis abateri disciplinare grave”, iar tinerii „au parasit azi cantonamentul de la San Rogue, urmand sa revina in tara”.

Trebuie precizat ca restul jucatorilor din lotul antrenat de Isaila vor evolua in cele doua meciuri amicale, cel de vineri, cu Rusia, si cel e pe 27 martie, cu Danemarca.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger