AcasăSPORTA murit de suparare

A murit de suparare

Oricat de lipsita de logica ar parea teza potrivit careia fostul international Daniel Prodan s-a stins din viata din cauza supararilor pricinuite de mazetele din fruntea FRF (apropiatii spun ca Prodan era sanatos tun, avea analizele in regula, facea zilnic sport), oricat de neavenita ar fi reactia doctorului Pompiliu Popescu („Probabil Burleanu e acum fericit”) – cum sa suspectezi un robotel ca ar avea sentimente?! – dezvaluirea lui Gica Popescu leaga povestea ultimelor clipe din viata lui Prodan cu diferendul avut de acesta cu gasca de la „Casa Fotbalului”.

Continutul SMS-urilor schimbate cu Gica Popescu poate conduce la o concluzie pe cat de absurda, pe atat de logica

Joi dimineata, la cateva ore dupa decesul colegului sau din „Geneatia de Aur”, fostul capitan al nationalei a facut public schimbul de SMS-uri pe care l-a avut cu Daniel Prodan, cu cateva minute inainte ca „Tatuca” sa sufere acel fatal stop cardiac. Reactia lui Prodan, pe care o puteti citi mai jos, venea in contextul in care Gica Popescu tocmai aparuse in presa cu o serie de observatii acide facute la adresa celor care conduc Federatia. Faptul ca, la fix 31 de minute dupa ultimul mesaj trimis catre Popescu („Bravo, Gica, bravo capitane!”), sotia suna la Salvare, vazandu-si barbatul prabusit, poate da apa la moara celor care cred ca razboiul lui Prodan cu FRF (fostul fotbalist pierduse recent procesul cu Burleanu) i-a grabit acestuia sfarsitul. Asadar, inca o viata franta din cauza neopropagandistilor de tip nou.

In momentul in care s-a stins, Didi imi trimitea mesaje… Ma uit in gol la telefon si vad ultima noastra conversatie. Macar am apucat sa ne luam ramas bun… Odihneste-te in pace, prieten drag!”. – Gica Popescu, pe Facebook.

”Se uita la un interviu cu Razvan Lucescu (n.r. – fiul lui Mircea Lucescu vorbea tot despre haosul de la nationala de fotbal), s-a ridicat din fotoliu, s-a aplecat, a cazut si acesta a fost momentul”. – Mircea Sandu, la DigiSport

author avatar
Mihai Koblenko
1.029 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger