AcasăSPORTA murit Daniel Prodan, fostul fotbalist al "Generatiei de Aur"

A murit Daniel Prodan, fostul fotbalist al „Generatiei de Aur”

Stirea diminetii este una deosebit de trista. Si anunta moartea prematura a celui care a fost Daniel Prodan, fotbalistul pe care colegii de breasla il alintau „Didi”.

Vestea cumplita a ingrozit lumea fotbalului autohton. Fostul sportiv, care a jucat la turnee mondiale alaturi de Hagi, Gica Popescu, Balint si Stelea, a pierit la doar 44 de ani, rapus cel mai probabil de un infarct. In ciuda faptului ca medicii s-au straduit o perioada insemnata sa il readuca la viata, Prodan nu a raspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale fiind nevoite sa pronunte decesul. Fostul om de fotbal si-a gasit sfarsitul seara trecuta, in casa in care locuia alaturi de sotie si de fiul in varsta de 16 ani.

De-a lungul carierei sale sportive, Daniel Prodan a imbracat de peste 50 de ori tricoul nationalei, alaturi de colegii sai din „Generatia de Aur”, cum a fost numita perioada in care au jucat Hagi si compania, marcand si un gol. Fundasul a jucat la Steaua, FC National, Atletoco Madrid si in Scotia, la Glasgow Rangers. Dupa ce a agatat ghetele in cui, a colaborat cu mai multe cluburi, dar nu ca antrenor, ci cu functii de natura oficiala, si a lucrat inclusiv in cadrul federatiei Romane de Fotbal.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

[youtube]LSMUuMQpCFg[/youtube]

[youtube]klueXDO9mjI[/youtube]

sursa foto: Facebook/FederatiaRomanaFotbal

author avatar
Cristina Stefan
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger