AcasăSPORTA murit Bruno Metsu, "calaul" Frantei la Cupa Mondiala din 2002

A murit Bruno Metsu, „calaul” Frantei la Cupa Mondiala din 2002

Bruno Metsu a fost un nume de referinta al mondialului din 2002

Antrenorul francez Bruno Metsu, fost selectioner al Senegalului, a decedat, in noaptea de luni spre marti, la varsta de 59 de ani, dupa o lunga suferinta de cancer.

Bruno Metsu a fost un nume de referinta al mondialului din 2002

„Sunt devastat. Bruno avea totul pentru a fi fericit, o cariera profesionala de exceptie, bani, totul pentru a fi fericit impreuna cu sotia si cu copiii lui, apoi cancerul a castigat. Este de necrezut”, a declarat directorul executiv al clubului de baschet BCM Gravelines-Dunkerque, Herve Beddeleem, un prieten al lui Metsu, pentru publicatia „La Voix du Nord”. In iulie, Metsu a dezvaluit intr-un interviu acordat „L’Equipe” ca a aflat intr-un mod brutal ca sufera de cancer, dupa ce s-a simtit rau la un meci: „Am fost sa fac niste analize de sange si medicii m-au anuntat fara ocolisuri: «Suferiti de cancer in faza terminala. Aveti cancer la colon, la ficat si la plamani». Mi-au dat trei luni. Socul a fost enorm”.

Bruno Metsu a condus nationala Senegalului pana in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din 2002, invingand reprezentativa Frantei, campiona mondiala en titre, in meciul de deschidere.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger