AcasăSPORT A inceput razboiu' Dani a lui Olaroiu!

A inceput razboiu’ Dani a lui Olaroiu!

Olaroiu jr. este cunoscut mai degraba prin aparitiile sale in paginile tabloidelor

Tehnicianul a revenit de cateva saptamani la Steaua – intre timp a si plecat – iar baiatul acestuia, Dani, a izbutit sa produca deja doua scandaluri, ambele impanate cu interventia in forta a tatalui.

Olaroiu jr. este cunoscut mai degraba prin aparitiile sale in paginile tabloidelor

Daca pana la revenirea tatalui in Liga 1, fiul lui Cosmin Olaroiu era prezent in paginile tabloidelor doar prin cuceririle sale. In scurtul mandat al antrenorului la Steaua, Daniel Antonio (22 de ani) a aratat, insa, ca poate mai mult.

Injuraturi cu seful pazei de la CFR Cluj

Bodyguarzii de la Cluj nu l-au lasat la vestiare pe Dani Olaroiu

Prima iesire in decor s-a inregistrat sambata trecuta, pe 21 mai, la Cluj, cand mai intai bodyguarzii lui Gigi Becali, iar pe urma insusi Cosmin Olaroiu, au sarit sa-i apere onoarea micutului, injurat de un sef de dispozitiv de paza. Dani nu fusese lasat sa iasa din stadion, folosind vestiarul Stelei, drept pentru care a considerat ca este indreptatit sa ceara socoteala sefului pazei clujenilor, un tip ce-i drept cam plin de zel, dar mai ales posesor al unui bogat bagaj de injuraturi, inclusiv in maghiara. Auzind tambalaul creat afara, Cosmin Olaroiu a parasit vestiarul si a reactionat dur, cerand socoteala cerberilor angajati de CFR Cluj, pe sistemul „Tot militieni prosti ati ramas, d-aia nu se face performanta in tara asta! Militienilor, comunistilor!!!”.

Altercatie intr-un club din Bucuresti

Olaroiu, un car de nervi

Ce a priceput fiul lui Olaroiu din galceava de la Cluj? Nu mare lucru. Joi dimineata, scrie Cancan, dupa ce Steaua s-a intors de la Brasov, acolo unde tocmai castigase finala Cupei Romaniei, delegatia „ros-albastrilor” a tras la clubul „Player” din Capitala, pentru a marca evenimentul. Adoptat de marea familie stelista, Dani Olaroiu a comis-o din nou. El a sarit in apararea domnisoarei Roxana Ungureanu – care fusese luata in colimator  – citam, „palmuita” – de catre nepotul lui Nicu Gheara, Darius. Cei doi au fost la un pas de bataie, dar ingerul pazitor, Cosmin, a aparut imediat si a intervenit pentru odrasla sa.

 

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
3.044 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger