AcasăSPORTA fost un fotbalist legendar, dar la batranete si-a pierdut mintile. Gest...

A fost un fotbalist legendar, dar la batranete si-a pierdut mintile. Gest incredibil facut de Di Stefano la 87 de ani!

Argentinianul Alfredo Di Stefano a fost, in mod evident, unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, palmaresul sau fiind de-a dreptul impresionant, mai ales din perioada 1953-1964 in care a evoluat pentru Real Madrid.

Golgeter ani la rand la Real Madrid, club pentru care a inscris 307 goluri in 396 de meciuri jucate, Di Stefano si-a trecut in cont, printre altele, cinci Cupe ale Campionilor Europeni si opt titluri de campion al Spaniei.

Di Stefano a marcat sase goluri pentru nationala Argentinei inainte de a prelua cetatenia spaniola si a inscrie nu mai putin de 23 de goluri pentru „Furia Roja”, desi a jucat doar patru ani pentru nationala Spaniei.

Fostul fotbalist de legenda si-a continuat cariera ca antrenor la nivel inalt, Di Stefano pregatindu-le, printre altele, pe Boca Juniors, Valencia, Sporting Lisabona, River Plate si Real Madrid, trecandu-si in cont numeroase trofee.

Ajuns la aproape 87 de ani, Di Stefano inca ocupa postul de presedinte de onoare al clubului Real Madrid, dar problemele de sanatate l-au facut sa-si dea seama ca nu are pe nimeni alaturi.

Astfel, Di Stefano a luat decizia de a o cere de sotie pe Gina Gonzalez, nimeni alta decat asistenta sa. Jurnalista originara din Costa Rica s-a cunoscut cu legendarul fotbalist in 2007, cand l-a ajutat pe acesta la realizarea autobiografiei. De atunci, cei doi sunt nedespartiti, in ciuda diferentei de varsta, 50 de ani.

Iar Di Stefano este atat de hotarat sa o ia de sotie pe asistenta sa incat apropiatii argentinianului au precizat, pentru El Mundo Deportivo, ca pregatirile sunt in toi, evenimentul urmand a avea loc in cel mult o luna. Nasul de cununie va fi Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid.

author avatar
Cristi Ionita
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger