AcasăSPORTA evaluat marca „Steaua” si apoi a ajuns dupa gratii

A evaluat marca „Steaua” si apoi a ajuns dupa gratii

Conducerea CSA Steaua, in afaceri cu o firma aflata in vizorul DNA

Legaturi dubioase intre MApN si firma „SC Eval Best Office SRL”, aleasa printr-o licitatie care a ridicat multe semne de intrebarea sa evalueze marca „Steaua”.

Conducerea CSA Steaua, in afaceri cu o firma aflata in vizorul DNA

La negocierile cu Ministerul Apararii, firma castigatoare a fost reprezentata de Gabriela Gangoe-Simion, iar contractul incheiat cu CSA Steaua Bucuresti a avut valoarea de 287.730 de lei. De acesti bani, „SC Eval Best Office SRL” a evaluat marca „Steaua” la 57,3 milioane de euro, o suma vehement contestata de Gigi Becali si apropiatii sai.
Informatia momentului este, insa, cu totul alta: Gabriela Gangoe-Simion a fost retinuta de procurorii anticoruptie in proaspatul dosar „Murgeanu”. Ca fapt divers, faptele de care este acuzata Gangoe-Simion s-au petrecut in perioada iulie 2015-februarie 2016, in plin proces de evaluare a marcii „Steaua” (contractul cu CSA s-a semnat la inceputul lui august 2015). Conform anchetatorilor, Gabriela Gangoe-Simion este banuita ca i-ar fi dat mita 15.000 de euro lui Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential, pentru ca primaria Sectorului 5 sa vireze catre o firma controlata de ea suma de 8,5 milioane de lei, in contul unor lucrari de reabilitare termica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger