AcasăSPORTEchipa lui Nesu a ramas fara antrenor

Echipa lui Nesu a ramas fara antrenor

FC Utrecht, echipa fundasului român Mihaiţa Nesu, s-a despartit de antrenorul Ton du Chatinier, in ciuda victoriei obţinute, scor 5-1, impotriva lui AZ Alkmaar, in ultima etapa din Eredivisie. Utrecht a incheiat sezonul pe locul 9, la doua puncte de calificarea in play-off-ul pentru Europa League, astfel ca Du Chatinier nu si-a indeplinit obiectivul si a fost dat afara. El ar putea fi înlocuit cu Erwin Koeman, liber de contract dupa ce a antrenat naţionala Ungariei in perioada mai 2008 – iulie 2010.

Rusii baga 90 de milioane de euro in Schalke

Gruparea germana Schalke 04, formatie la care evolueaza fotbalisti precum Raul sau Huntelaar, va primi din partea sponsorului principal, Gazprom, 90 de milioane de euro in urmatorii ase ani. Cele doua parti au incheiat un contract conform caruia rusii de la Gazprom vor varsa anual 15 milioane de euro in vistieria clubului din Gelsenkirchen. Schalke a incheiat sezonul pe locul 14 în Bundesliga, la patru puncte de retrogradare, dar mâine disputa finala Cupei Germaniei, cu Duisburg.

Dulgheru, facuta zob la Bruxelles

Alexandra Dulgheru a rezistat doar 47 de minute in meciul de ieri, cu Vera Zvonareva, din sferturile turneului de tenis de la Bruxelles. Rusoaica, numarul 3 WTA, s-a impus cu 6-0, 6-1, dupa un meci in care Dulgheru a castigat un singur punct pe serviciul adversarei si 17 dintre cele 70 de puncte jucate. Romanca ramane cu 15.675 de dolari si 120 de puncte WTA, dar sufera o infrangere usturatoare inainte de Roland Garros, unde este cap de serie numarul 27.

Hanescu se umple de bani la Nisa

Victor Hanescu s-a calificat in semifinalele turneului de tenis de la Nisa, profitand de abandonul adversarului sau, olandezul Robin Haase. Hanescu a inceput meciul in forţa, cu un break, si a controlat disputa, Haase retragandu-se la 6-2, 2-0 pentru roman. Romanul a avut un culoar foarte bun la Nisa, trecand de un jucator venit din calificari, Benoit Paire, si doi lucky-looseri, Michael Russell si Robin Haase.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger