AcasăSPORT6 sportivi romani prezenti la Festivalul Oriental de la Carrara

6 sportivi romani prezenti la Festivalul Oriental de la Carrara

Intre 31 octombrie si 3 noiembrie, in statiunea italiana Marina de Carrara, va avea loc Festivalul Oriental, cel mai mare show de promovare a culturii asiatice in Europa.

Cu aceasta ocazie, va fi promovata la nivel inalt si Romania, producatorul festivalului fiind nimeni altul decat Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

De altfel, in ultima seara a festivalului, pe 3 noiembrie, va avea loc o gala Superkombat New Heroes disputata intr-un centru expozitional de 12.000 de metri patrati unde sunt asteptati zeci de mii de spectatori.

Gala va cuprinde opt meciuri in care rolul principal il vor avea luptatorii romani si asiatici. Tara noastra va fi reprezentata de sase sportivi printre care Cristian Spetcu, vicecampion mondial de kickboxing, Daniel Alexandru, campionul european WAKO la categoria semigrea, sau Mirel Iacob, campionul european de kyokushin.

Programul meciurilor arata astfel:

Dorje Petjor (Olanda) – Shan Cangelosi (Italia)

Cristian Spetcu (Romania) – Apirak Sitmonchai (Thailanda)

Alexandros Filippidis (Grecia) – Kong Fah Sitmonchai (Thailanda)

Bogdan Stanciu (Romania) – Ouaida Tergui (Maroc)

Daniel Alexandru (Romania) – Clyde Brunswijk (Surinam)

Cristian Ristea (Romania) – Fabian Gondorf (Olanda)

Enver Sljivar (Slovenia) – Alex Rossi (Italia)

Cristian Milea (Romania) – Cedric Manhoef (Surinam)

Cu ocazia acestui festival, oficialii Superkombat, in functie cu presedintele Eduard Irimia, vor da startul unei campanii umanitare. Scopul este strangerea de fonduri pentru romanii afectati de cutremure si inundatii, in special din zona Galati. De altfel, campania umanitara se va incheia pe 21 decembrie cand, la Galati, va avea loc finala Superkombat.

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger