AcasăSPORT4-4 ca la teatru!

4-4 ca la teatru!

Disputa de pe „Old Trafford” i-a tinut cu sufletul la gura pe spectatori

Manchester United a ratat ocazia de a se distanta decisiv in lupta pentru titlul de campioana a Angliei, dupa ce a facut doar egal, 4-4, in meciul de aseara cu Everton de pe teren propriu.

Disputa de pe „Old Trafford” i-a tinut cu sufletul la gura pe spectatori

Condusa cu 1-0, dupa golul marcat de Nikica Jelavic (’34), trupa lui Alex Ferguson a avut 3-1 si 4-2, dar disputa s-a incheiat la egalitate, 4-4, dupa o repriza a doua demna de “Teatrul Viselor”, cum este poreclit “Old Trafford”, stadionul lui United. Desi Rooney a reusit o dubla, iar Nani si Welbeck si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor, United a platit tribut nervozitatii venite dinspre banca tehnica.

Alex Ferguson este nemultumit ca nu mai putin de 10 elevi de-ai sai, in frunte cu vedetele Rooney si Giggs, sunt in lotul largit al Marii Britanii pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Londra, astfel ca pregatirea de vara a lui United va avea mult de suferit. Aseara, Manchester City avea ocazia sa se apropie la trei puncte de “Diavoli”, in cazul unui succes la Wolverhampton, cu numai trei etape inainte de final.

author avatar
Cristi Ionita
1.810 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger