AcasăSPORT4-2 si Galca scapa de demitere!

4-2 si Galca scapa de demitere!

Galca poate pregati in liniste finalul de sezon

A doua grupare a Cataluniei, Espayol Barcelona, s-a impus cu 4-2 in deplasarea de la Gijon, partida considerata „derby-ul suferintei” de presa spaniola.

Galca poate pregati in liniste finalul de sezon

Inaintea etapei a 26-a din Primera Division, calculele erau simple pentru Costel Galca: o noua infrangere i-ar fi adus demiterea din partea conducerii lui Espanyol! „Dubla” lui Moreno (’48, ’58), reusita lui Burgui (’41) si autogolul lui Hernandez (’80) l-au salvat pe Galca, un antrenor care a tremurat serios dupa golurile de 0-1 si 2-3, marcate de Castro. „Am vazut cu totii o echipa, Espanyol, extrem de puternica. Gerard Moreno (n.r. – care a marcat doua goluri) a luat decizii foarte bune pentru echipa. Am incercat sa mentinem cat mai mult posesia si sa jucam in terenul adversarului”, a declarat fostul tehnician al Stelei in conferinta de presa.
A fost a doua victorie consecutiva in campionat pentru Espanyol Barcelona. In urma acestui rezultat, Espanyol ocupa locul 14 in clasament, cu 28 de puncte (la egalitate cu Real Betis Sevilla, locul 13). Echipa lui Galca are cu patru puncte mai multe decat formatia aflata pe primul loc retrogradabil, Sporting Gijon.

Cristiano Ronaldo: „Daca erau toti coechipierii mei ca mine…”

Lectie de fotbal predata de Diego Simeone pe terenul marii rivale Real Madrid. Atletico s-a impus cu 1-0 gratie unui joc perfect din punct de vedere tactic. La final, portughezul Cristiano Ronaldo (foto) a ales sa „dinamiteze” vestiarul Realului: „Sunt in forma proasta, asa cum spuneti voi. Dar iata ca sunt acolo, intre cei mai buni marcatori ai campionatului din Spania. Iar in Liga Campionilor nici nu vad pe cineva pe linga mine. Ma deranjeaza faptul ca voi ma persecutati. Spuneti ca din cauza jocului slab al lui Cristiano Ronaldo nu mai joaca nici Real Madrid. Dar, de fapt, daca toti colegii ar fi la nivelul meu, cu siguranta ca noi am fi pe primul loc”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger