AcasăSPORT3000 de euro si esti VIP la Franta - Romania

3000 de euro si esti VIP la Franta – Romania

In banii astia primesti cazare la un hotel de patru stele si o masa la restaurantul arenei „Stade de France”.

Se apropie Euro 2016 si, in pofida amenintarilor cu care se confrunta Franta, interesul pentru turneul final continua sa fie unul urias. In Romania deja s-au vandut majoritatea biletelor cumparate de agentii, insa norocosii mai pot prinde o oferta de ultima ora.

Si cum echipa nationala n-a mai fost la un Campionat European de pe vremea lui Cristi Chivu (2008, in Austria si Elvetia), merita efortul unei deplasari la Paris. Mai ales ca „tricolorii” vor deschide competitia, pe 10 iunie, cu Franta. Iar pentru cei interesati, cel mai scump bilet la meciul Franta – Romania costa 13.360 de lei (3.000 de euro). In bani este inclusa o noapte de cazare la un hotel de patru stele o cina chiar la „Stade de France”, arena pe care se va disputa primul si ultimul joc al turneului. Franta – Romania este „sold out”, printre personalitatile care vor fi in tribuna VIP numarandu-se sefi de state si de guverne, miliardari, artisti si, evident, mari campioni in sport.

Vor fi 51 de meciuri la Euro 2016, iar cel mai scump bilet se vinde, evident, la finala. Costa 31.150 de lei (putin peste 6.900 de euro) si este tot in zona VIP. La polul opus, cu doar 140 de lei (cel mai ieftin) iti poti cumpara un tichet la partida Ucraina – Irlanda de Nord, de la Lyon.

Interes scazut pentru meciul cu Albania

Interesul in jurul meciului cu Franta nu se regaseste si la celelalte doua jocuri. Cu Elvetia (la Paris, in 15 iunie, pe „Parc des Princes), biletele au preturi intre 180 de lei la peluze si 7180 de lei in zona VIP. Din ce scrie presa franceza, cele mai putine tichete in Grupa A s-au vandut la jocul Romaniei cu Albania, din 19 iunie (la Lyon). Preturile au fost si ele scazute, intre 123 de lei (peluze) si 5.303 lei (VIP).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger