AcasăSPORT10 luptatori s-au batut in mall-ul din Baneasa. Mike Zambidis este campion...

10 luptatori s-au batut in mall-ul din Baneasa. Mike Zambidis este campion mondial! (VIDEO)

Circuitul Superkombat a programat, in acest weekend, doua gale de neuitat, una dintre ele avand loc chiar in mall-ul din Baneasa, 10 luptatori masurandu-si fortele in cea mai mare sala de cinema din tara.

In main-event-ul galei Superkombat VIP Edition de la Baneasa, legendarul luptator grec Mike Zambidis l-a invins, la decizie, pe turcul Harun Kina si a devenit noul campion mondial la categoria mijlocie, in versiunea Superkombat. A fost a 153-a victorie obtinuta de Zambidis, grecul de 33 de ani pierzand doar 21 dintre cele 174 de meciuri disputate.

Gala VIP de la Baneasa, desfasurata sambata seara, a permis si altor luptatori romani, mai putin cunoscuti, sa se remarce. Bogdan Stanciu l-a invins, la decizie, pe olandezul Kevin Heselink, iar Cristian Spetcu l-a facut knock-out, in repriza a doua, pe Florin Abrudan.

Alexandru Popescu a pierdut, la decizie, meciul cu surinamezul Cedric Manhoef, nepotul legendarului Malvin Manhoef, iar Miodrag Olar l-a invins, la decizie, pe grecul Alexandros Chatzichronoglou.

Vineri seara, la Targoviste, a avut loc prima gala Superkombat New Heroes din Romania. Eroii galei au fost luptatorii romani consacrati deja. Fratii Andrei si Bogdan Stoica i-au facut knock-out pe Zinedine Hameur-Lain, respectiv Yohan Marsan, in timp ce Ionut Pitbull Atodiresei s-a chinuit din greu, timp de noua minute, pentru a-l invinge, la decizie, pe grecul Kostas Papedelis.

[youtube]H7RrzSeRWes[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger