AcasăSPORT1 milion de euro ca sa dea lovitura de incepere la meciul...

1 milion de euro ca sa dea lovitura de incepere la meciul PSG-Reims

Nadal s-a umplut de bani dintr-o singura lovitura a balonului

Profitand de faptul ca a fost invitat, in weekend, sa dea lovitura de start la meciul PSG – Reims 1-0, tenismanul Rafael Nadal a facut, dupa meci, o vizita in vestiarul echipei pariziene unde s-a intalnit cu super-atacantul Zlatan Ibrahimovici.

Nadal s-a umplut de bani dintr-o singura lovitura a balonului

Intalnirea dintre cele doua vedete a fost facilitata de Nasser Al Khelaifi, presedintele lui Paris Saint Germain, omul de afaceri qatarez fiind atat un fost jucator de tenis profesionist, cat si actualul presedinte al Federatiei de Tenis din Qatar.

Ibrahimovici, Rafa si Al Khelaifi s-au fotografiat impreuna

Mare fan al lui Rafael Nadal, Al Khelaifi l-a remunerat pe acesta cu un milion de euro pentru „efortul” de a da lovitura de start a meciului PSG – Reims, oferta greu de refuzat din partea ibericului, mai ales ca Rafa a pierdut o multime de bani din cauza problemelor medicale care l-au impiedicat sa mai joace tenis in ultimele luni.

Zlatan si Nadal si-au oferit cadouri de pret

Extrem de multumit de aventura pariziana, Nadal i-a daruit lui Ibrahimovici una dintre rachetele folosite in finala de la Roland Garros, de anul acesta. In schimb, suedezul l-a rasplatit pe iberic cu un tricou personalizat si un autograf.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger