AcasăSPORT„Toni” Conceicao revine la CFR Cluj

„Toni” Conceicao revine la CFR Cluj

Conceicao a mai pregatit CFR in urma cu sase ani

Decizie radicala a conducerii fostei campioane CFR Cluj: intreg staff-ul tehnic a fost demis imediat dupa remiza inregistrata pe teren propriu in fata formatiei Concordia Chiajna (scor 0-0).

Conceicao a mai pregatit CFR in urma cu sase ani

Gruparea clujeana, care nu a inregistrat nicio victorie in ultimele cinci partide disputate, ocupa in acest moment locul 9 in clasament, la cinci puncte distanta de ultimul loc care asigura participarea la play-off. „Clubul CFR Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a relatiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican si Danut Matei. Dorim sa le multumim pentru tot efortul depus intr-o perioada deloc usoara a clubului nostru si le uram mult succes in continuare”, se precizeaza intr-un comunicat. Francisc Dican (48 ani) a fost promovat antrenor principal la CFR in luna aprilie, dupa ce activase anterior ca secund.
In locul sau, in Gruia va sosi portughezul Antonio Conceicao, fost la CFR si in 2009, cand a stat pe banca in 35 de jocuri. „CFR va fi intotdeauna o echipa interesanta. Acum sunt ceva probleme, dar vom vedea… Eu, deocamdata, sunt in Portugalia. M-au sunat niste prieteni din Romania sa-mi spuna ca CFR ma vrea, mai multe nu are rost sa comentez”, a declarat tehnicianul portughez. Conceicao este liber de contract dupa ce a incheiat in vara conturile cu Al Faisaly, echipa din Emiratele Arabe Unite.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger