AcasăSPORT„Tatarusanu merita statuie!”

„Tatarusanu merita statuie!”

Tatarusanu a fost omul meciului cu Napoli

Meci spectaculos in Fiorentina – Napoli, scor 1-1, si un joc aproape perfect facut de Ciprian Tatarusanu, goalkeeper-ul „viola”.

Tatarusanu a fost omul meciului cu Napoli

Internationalul roman este erou in Toscana si calau in Campania. Din cauza prestatiei lui Tatarusanu, „Napoli face un pas in spate in lupta pentru titlu”, dupa cum a scris ieri „gazzetta.it”. La randul sau, Dario Nardella, primarul Florentei, a scris pe contul de Twitter: „O mare Fiorentina, o partida frumoasa, mult ghinion si un monument pentru Tatarusanu!”. De trei ori in timpul jocului, „Tata” a intervenit decisiv in fata lui Callejon, Higuain si Insigne. „Interventia la sutul lui Callejon a venit intr-un moment cheie al partidei. Sunt multumit. In prima repriza am avut ghinion, dar, dupa pauza, ca sa fim sinceri, am avut un pic de noroc. Cu AS Roma va fi un meci important, dar competitia nu se incheie vineri, indiferent daca pentru noi va fi victorie sau infrangere”, a declarat ex-stelistul la finalul intalnirii.
Totusi, Tatarusanu a facut si o eroare, la inceputul meciului, cand a iesit hazardat din poarta la faza in care argentinianul Gonzalo Higuain a marcat pentru 1-1.

author avatar
National
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger