AcasăSPORT„Tata Puiu” il pune la regim pe Alibec

„Tata Puiu” il pune la regim pe Alibec

Iordanescu vede in Alibec doar un fotbalist durduliu, nicidecum un golgheter

Pe toata lumea a surprins decizia lui Anghel Iordanescu de a nu-l convoca la lot pe Denis Alibec, golgheterul si cel mai bun fotbalist al Astrei, liderul Ligii 1.

Iordanescu vede in Alibec doar un fotbalist durduliu, nicidecum un golgheter

Pentru toti, selectionerul a explicat, ieri, intr-o conferinta de presa, care a fost motivul renuntarii la Alibec: „Daca il luam pe Alibec, m-ati fi intrebat de ce nu l-am luat pe Hora, golgheterul campionatului. In rest, in atac sunt variante, am adus cei mai in forma jucatori din strainatate. Dar, va spun un lucru si anume ca il astept pe Alibec sa dea jos 2-3 kilograme si sa aiba alt volum de joc”.

Vrea 6 puncte cu Lituania si Spania

Altfel, desi vorbim despre doua meciuri de pregatire in care ar trebui sa primeze cristalizarea relatiilor de joc, Anghel Iordanescu ne anunta ca-l intereseaza mai degraba rezultatele din „amicalele” cu Lituania si Spania. Si, eventual, si cele sase puncte puse in joc! „Ma intereseaza rezultatele. Suntem in fata a doua jocuri importante pentru toata lumea. Lituania este un adversar imprevizibil, are 4 debutanti si 14 jucatori care sunt la echipe din strainatate. Spania este Spania. Campioana mondiala si europeana, are jucatori de mare valoare”.
In privinta programului de pregatire al echipei nationale, Iordanescu a anuntat ca sunt discutii pentru doua meciuri amicale, in cantonamentul din Italia. Adversare? Doua forte ale fotbalului mondial: Congo si Ucraina.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger