AcasăSPORT„Sunt mai puternica decat la Roland Garros”

„Sunt mai puternica decat la Roland Garros”

Simona Halep are tot mai mare incredere in loviturile ei

Victorioasa in cel de-al doilea meci la US Open, romanca Simona Halep declara ca acum este mult mai increzatoare in propriile forte decat a fost la Roland Garros, turneu la care a disputant finala.

Simona Halep are tot mai mare incredere in loviturile ei

Cap de serie numarul 2, Halep a invins-o in turul 2 pe slovaca Jana Cepelova (locul 65 WTA), scor 6-2, 6-1. In faza urmatoare, constanteanca va juca impotriva croatei Mirjana Lucici-Baroni (locul 121 WTA), una dintre surprizele placute de la US Open; Lucici-Baroni a trecut pana acum de Garbine Muguruza si Shahar Peer. „Am jucat mai bine decat in primul tur. Desi am inceput cam greu, pana la urma mi-am regasit stilul si am inceput sa lovesc mingea repede. Nu e usor sa castigi, fiecare adversar isi joaca sansa. Dar, acum sunt mai increzatoare decat la Roland Garros, turneu la care mi-am castigat increderea ca pot triumfa la un Grand Slam. Aici, in State, sunt pregatita sa stau mai mult pe teren, imi place sa lupt si sa ma concentrez pe meciul urmator”, a spus Halep la finalul meciului cu Cepelova.
La editia de anul trecut a US Open, Halep a atins faza optimilor de finala, cea mai buna performanta din cariera la Flushing Meadows, fiind eliminata de italianca Flavia Pennetta.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger