AcasăRecomandari„Minerii” au vazut blat la Pandurii - „U” Cluj

„Minerii” au vazut blat la Pandurii – „U” Cluj

Presedintele clubului Pandurii, Eugen Pirvulescu, a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor fiind suspectat de aranjarea meciului cu Universitatea Cluj, pierdut pe teren propriu de gorjeni, scor 0-1!

Pandurii - „U” Cluj, un meci suspect de blat in viziunea oficialilor clubului gorjean

„Astazi a avut loc Adunarea Generala a Actionarilor, in cadrul careia am fost suspendat din functia de presedinte pana la data de 29 iulie. Mi s-a comunicat ca sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. M-au suspendat pana la finalizarea anchetei, pentru ca se va realiza o ancheta in acest caz”, a confirmat Pirvulescu. In august 2014, Eugen Pirvulescu a parasit Pandurii pentru a prelua chiar Universitatea Cluj, dar finalul anului l-a regasit tot la Tg.Jiu, reintors in conducerea Pandurilor. Partida dintre cele doua echipe s-a disputat pe 20 aprilie, „sepcile rosii” impunandu-se cu 1-0 prin golul marcat de Nuno Viveiros la jumatatea reprizei secunde.
Presedinte la „U” Cluj, Vlad Munteanu a declarat ca banuielile oficialilor gorjeni i se par „cea mai mare idiotenie”: „Nu pot sa cred asa ceva! E cea mai mare idiotenie posibila. Se umbreste munca antrenorilor, a jucatorilor care au fost pe teren. S-a povestit dupa aia ca noi le-am dat punctele Stelei, dar am jucat foarte bine si cu Steaua si lumea nu a mai avut ce sa zica. Nimeni nu poate sa-mi spuna mie ca Roman nu a vrut sa dea gol din penalty (n.n. – Pandurii a ratat un penalty, la scorul de 0-0, prin Mihai Roman). Sa fim seriosi! Am fost in fenomen, mi-as fi dat seama daca unul dintre jucatorii Pandurilor se dadea intr-o parte ca i-a zis Pirvulescu ceva. Pur si simplu nu au putut marca!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger