AcasăSPORT„Mi-ar fi placut sa-mi inchei cariera la Steaua”

„Mi-ar fi placut sa-mi inchei cariera la Steaua”

Sanmartean a fost sarea si piperul ultimelor meciuri Steaua - Dinamo

La despartirea de Steaua, mijlocasul Lucian Sanmartean a declarat ca regreta transferul la Al Ittihad, dorinta sa fiind sa-si incheie cariera in Ghencea.

Sanmartean a fost sarea si piperul ultimelor meciuri Steaua - Dinamo

Chiar daca nu a fost unul dintre preferatii fostului selectioner, Sanmartean considera ca evolutiile sale de la echipa nationala l-au convins pe Victor Piturca sa-l aduca la Al Ittihad. „M-a suprins si pe mine ca domnul Piturca ne-a luat de acum. Ii multumim ca ne-a dat posibilitatea sa mergem intr-un alt mediu si speram sa facem treaba buna. M-am atasat extrem de mult de colegii de la Steaua. Am un sentiment de tristete maxima si mi-e greu sa ma despart de aceasta echipa, de acesti fani. Mi-ar fi placut sa-mi inchei cariera la Steaua”, a declarat proaspatul „10” al formatiei Al Ittihad. Totusi, dandu-si seama ca aluneca in penibil, Sanmartean a revenit si-a explicat ca „nu puteam sa ratez acest transfer. Ii multumesc domnului Piturca fiindca acum, pe final de cariera, mi-a dat o liniste financiara care imi va ajuta familia”.
La randul lui, polonezul Lukasz Szukala a admis ca in toata cariera n-a mai avut o perioada asemenea celei petrecute la Steaua: „Am foarte multi prieteni aici, pot spune ca a fost o perioada foarte frumoasa la aceasta echipa. Acum incepe un nou episod pentru cariera mea si cred ca pot face performanta si la Al Ittihad. Imi doream foarte mult sa raman la Steaua, dar e greu sa refuzi o oferta cum a fost cea de la Al Ittihad, diferenta dintre cele doua contracte era prea mare”.

author avatar
National
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger