AcasăSPORT„Iordanescu nu a avut incredere in noi!”

„Iordanescu nu a avut incredere in noi!”

Stelea ii reproseaza lui Iordanescu lipsa de incredere in Generatia de Aur

Intre Anghel Iordanescu si componentii Generatiei de Aur s-a iscat o prapastie care pe zi ce trece se mareste. Ultimul atac a fost lansat de Bogdan Stelea.

Stelea ii reproseaza lui Iordanescu lipsa de incredere in Generatia de Aur

Fostul portar al echipei nationale, despre care multa lume continua sa sustina ca merita sa apere in „sfertul” cu Suedia, de la CM din 1994, ii reproseaza lui Iordanescu teama pe care le-a insuflat-o jucatorilor. In opinia lui Stelea, doar Iordanescu este de vina pentru faptul ca Generatia de Aur n-a cucerit niciun trofeu major: „Generatia noastra n-a obtinut un titlu nu pentru ca n-a avut noroc, ci pentru ca in anumite momente am fost ingraditi si nu ni s-a dat increderea necesara. Consider ca noi am fost o generatie de exceptie, care ar fi putut sa dea mult mai mult. Nu am simtit acest lucru pe parcurs, ci dupa aceea. Atunci nu ridicam capul, imi faceam treaba mea si credeam ca asa trebuie. Iordanescu dialoga cu unii dintre noi, erau vreo 2-3 cu care vorbea in permanenta. Noi aveam un prea mare respect pentru adversari din cauza lucrurilor care ni se transmiteau, ajungeam sa fim timorati in fata lor. Ne era frica sa pierdem pentru ca era un dezastru. Pana la urma, sportul in asta consta. Pierzi o data, de doua ori, un titlu, chiar si o finala, dar, daca esti bun, castigi apoi”, a declarat Bogdan Stelea la Dolce Sport.
Inaintea fostului portar, atacuri succesive la adresa lui Iordanescu a mai lansat Daniel
Prodan, dar si alti colegi din generatia sa l-au taxat pe „Tata” Puiu pentru colaborarea cu Razvan Burleanu, actualul sef al FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger