AcasăSPORT„Iepurele” Chivorchian s-a inscris in cursa pentru FRF

„Iepurele” Chivorchian s-a inscris in cursa pentru FRF

Gheorghe Chivorchian, unul dintre cei mai cunoscuti conducatori din fotbalul romanesc, a declarat, joi, ca s-a hotarat sa candideze la presedintia Federatiei Romane de Fotbal.

Gheorghe Chivorchian este printre cei mai apreciati presedinti de club din Romania

„Luni imi voi lansa cadidatura intr-un cadru oficial”, a recunoscut Chivorchian. La alegerile pentru presedintia FRF, programate in 5 martie, si-au mai anuntat candidatura pana acum fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, si fostii jucatori Gica Popescu, Marcel Puscas, si Octavian Popescu. Tot ieri si-a depus dosarul presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu.

„Am indeplinit toate conditiile de eligibilitate pentru a candida la presedintia FRF. Adrian Stangaciu si Victor Cruceana s-au ocupat azi de depunerea dosarelor. Pe domnii Kassai si Sandu nu am avut placerea sa ii intalnesc. Poate sunt la locul de munca, dar poate sunt in spatele usilor inchise. Prefer sa fiu considerat mini-candidatul decat mini-nasul fotbalului romanesc. Toti candidatii sunt seriosi in aceasta competitie, doar actuala conducere considera ca unii sunt seriosi si altii sunt neseriosi. Fiecare are sansa lui in aceasta competitie. Eu nu ma lupt aici nici cu domnul Chivorchian, nici cu domnul Avram si nici cu domnul Popescu. Scopul cu care am intrat in aceasta lupta este sa daramam acest sistem care a dus la faliment si la disparitia noastra din fotbalul mondial”, a spus Burleanu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger