AcasăSPORT„Doar Mircea Sandu ne poate reprezenta la UEFA!”

„Doar Mircea Sandu ne poate reprezenta la UEFA!”

Mircea Sandu are partea de tot sprijinul fostului coechipier Gino Iorgulescu

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, considera ca fotbalul romanesc nu are o persoana care poate sa reprezinte mai bine ca Mircea Sandu interesele Romaniei in Comitetul Executiv al UEFA.

Mircea Sandu are partea de tot sprijinul fostului coechipier Gino Iorgulescu
Gino Iorgulescu

Seful Ligii nu crede ca Razvan Burleanu, actualul conducator al FRF, se poate autopropune pentru functia de membru in Comitetul Executiv al UEFA. „Pana la alegerile pentru Comitetul Executiv al UEFA s-ar putea ca domnul Burleanu sa se mai mai gandeasca si sa il propuna pe Mircea Sandu, pentru ca este foarte important ca Romania sa aiba un reprezentant in acest for al UEFA. Nu vad pe altcineva care ar putea sa ne reprezinte mai bine la UEFA decat Mircea Sandu. Nu stiu daca domnul Burleanu se va propune dansul. Nu poate sa se propuna singur, este si un Comitet Executiv al FRF, dar oricum mai este destul pana anul viitor, cand se va face propunerea. Pe de alta parte, nici nu cred intr-un boicot din partea lui Mircea Sandu, pentru ca, in momentul in care ni se va acorda posibilitatea sa gazduim partidele dintr-o grupa a Euro-2020, acest lucru este si o implinire a activitatii sale”, a spus Iorgulescu.

Razvan Burleanu afirmase luni, intr-o conferinta de presa, ca singura nominalizare a FRF pentru Comitetul Executiv al UEFA poate fi doar a sa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger