AcasăRecomandari„Bronzul” de la Mondiale, premiat cu 11.000 de euro

„Bronzul” de la Mondiale, premiat cu 11.000 de euro

Medaliate cu bronz la recent incheiatul Campionat Mondial, handbalistele din echipa nationala vor fi premiate cu aproximativ 11.000 de euro fiecare pentru performanta inregistrata la competitia din Danemarca.

Zambete si bucurie in toata echipa nationala a Romaniei dupa multi ani

Surse din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului au declarat, ieri, ca „Tocmai de aceea s-a luat decizia de a mari primele fetelor, fiindca rezultatul este unul exceptional, mai ales ca asemenea performante apar din ce in ce mai rar in sporturile de echipe. Conform legii, medalia de bronz este premiata de MTS cu 14.800 de lei, dar Guvernul va mari suma la 50.000 de lei (n.r. – aproximativ 11.000 de euro)”.
De altfel, presedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a anuntat marirea primelor chiar la sosirea delegatiei echipei nationale din Danemarca. „In urmatoarea sedinta de Guvern se va aproba o marire substantiala a primelor”.

Ada Nechita promite victorii si la Olimpiada de la Rio

Marcatoare a golului care a calificat echipa Romaniei in semifinalele C.M., extrema dreapta Ada Nechita promite fanilor rezultate si performante la fel de mari si anul viitor, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. „Ne-am dorit foarte mult si am luptat pana in ultima secunda pentru a termina cat mai sus. Lumea asteapta mai mult, dar si noi ne dorim mai mult. Vom face tot ce tine de noi pentru a realiza asta. Sunt foarte obosita pentru ca a fost o perioada grea, dar acum satisfactia e mult mai mare, iar munca noastra a fost rasplatita inzecit”.
Ca sa se califice la J.O.,
Romania se va lupta cu echipele Danemarcei, Muntenegrului si Uruguayului in turneul preolimpic pe care-l va gazdui intre 17 si 20 martie.

Neagu: „Nu ma mai comparati cu Messi”

La revenirea in tara a echipei nationale, vedeta Cristina Neagu (foto), desemnata cea mai buna jucatoare a C.M., a respins orice comparatie cu Lionel Messi, superstarul Barcelonei: „Nu inteleg aceasta comparatie. Messi e Messi, eu sunt Cristina Neagu si atat! Eu ma numesc Cristina Neagu si prefer sa raman Cristina Neagu. Nu vreau sa mai spun de 100.000 de ori, aceasta comparatie nu isi are rostul”. Referitor la rezultatele din Danemarca, jucatoarea lui Buducnost a declarat: „Cred ca e o performanta importanta pentru handbalul romanesc, o performanta uriasa si trebuie sa ne bucuram de acest moment. Cel mai greu moment a fost dupa cele trei infrangeri din grupa, dar am reusit sa ne montam foarte bine impotriva Braziliei si de acolo fata echipei Romaniei s-a schimbat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger